Kaz Digital director

Remy Creative director

Wim Head of Video

Sterke verhalen

Een opvallend videoconcept, dat zowel in tekst als beeld precies de juiste snaar raakt. Kunnen we. Of het nu film is, een animatie of een combi daarvan.

Als we zeggen dat we visueel communiceren bedoelen we niet alleen dat we mooie beelden kunnen maken, maar dat we ook nog 'ns in staat zijn om jouw verhaal zó goed uit te leggen dat je doelgroep je precies begrijpt. En dat ze overtuigen.

Geen halfgare producties

Als je een animatie of film laat maken doe je dat met een doel. Informeren, enthousiasmeren, verkopen. Daarom onderzoeken we eerst hoe de boodschap het beste landt bij jouw publiek en hoe we views en conversie kunnen optimaliseren.

We houden we tijdens en na de campagne een stevige vinger aan de pols. We plannen je campagne, ontwerpen en bouwen je landingspagina en creëren aanvullende content.

Skills

Het plan en concept kunnen nog zo goed zijn, als het niet perfect wordt uitgevoerd heb je er nog niks aan. Gelukkig beschikken we over kilometers ervaring in regie, filmen, animeren en alle andere skills die komen kijken bij het afleveren van een ijzersterk eindresultaat. Ook in de productie van alle ondersteunende grafische en online middelen mag je van ons het allerbeste verwachten.

Dus kom maar op met je uitdaging. Wij zijn er klaar voor.

ANWB
BAM
Pieter Bakker Global Manager Xbloc

"A special thanks to PushPlay, who manage to make concrete blocks look sexy."

Deloitte
Eurofiber
HagaZiekenhuis
Jeugdbescherming Regio Amsterdam
Noppies
Stichting De Noordzee

@PushPlay.nl