Project Description

BAM Drone

Meer bekendheid voor onze drone afdeling binnen en buiten BAM

De vraag

Het gebruik van drones in de bouw is flink in opkomst. En niet alleen vanwege de mooie shotjes. Het biedt ongekende nieuwe mogelijkheden. Zó ongekend, dat veel klanten en zelfs medewerkers van BAM er geen idee van hadden. Het was dus tijd om hun eigen drone-afdeling, de volledig gecertificeerde piloten en alle toepassingen en mogelijkheden eens goed uit te lichten. Aan ons de schone taak om de interne en externe doelgroepen te informeren en te inspireren.

Onze aanpak

Technologie, innovatie, drones… dat vraagt om actie. Groots en meeslepend. Dus geen voice-over, maar een stevige beat eronder en met weinig tekst toch alles vertellen. Motion graphics spelen in deze video een belangrijke rol om tekstuele informatie over te brengen, maar ook om door middel van grafische toevoegingen en 3D animaties extra duidelijk te maken wat er precies in beeld gebeurt.

Creatief concept
Script & storyboard
Video & animatie

De grootste uitdaging

Er is een gezgde: “Als je het niet simpel kan uitleggen begrijp je het zelf niet goed genoeg.”
En termen als orthomosaic en pointcloud zijn bepaald geen alledaagse begrippen. In een videoproject dat tjokvol zit met dat soort complexe onderwerpen was onze grootste uitdaging: “Hoe maken we in twee minuten elk onderwerp precies begrijpbaar genoeg?

Kennis maken?

Heb jij een idee dat in beweging moet komen?

Contact Us